Modellen gezocht (2017-08-01)

Voor een sessie in juni, juli of augustus ben ik op zoek naar één MV-koppel voor “triptiek van de liefde”

voor de andere projecten kan je je kandidaat stellen voor sessies deze herfst/winter

Project 1: T2 – Triptiek van de liefde (werktitel)

Met “triptiekenreeks” ga ik op zoek naar het ontstaan van het leven, de zin van het leven, de leuke, warme, liefdevolle kanten maar ook de donkere, sombere kanten komen in beeld. De beelden vermengen lust, liefde, dood en vergankelijkheid. Vanitas is dus nooit veraf. We plukken de dag en genieten van het leven. Maar we maken ook zelf ons eigen leven. We maken nieuw leven. Tot de dood ons scheidt…

Wat is nu het goede leven en leven we om te leven of kijken we vooruit met een blik op het einde?

Een boeiend onderwerp waar iedere mens wel een eigen visie rond heeft, behalve de eigenaars van “het boek van het leven”. Maar ook in deze laatste groep ben ik geïnteresseerd.

De triptiek van de liefde (de tweede triptiek in de reeks) gaat daarom helemaal rond liefde onder mensen, liefde voor idolen, liefde voor geld,… Ik ga op zoek naar de verschillende recepten van het leven en wat een mens boeit om de keuze van het leven te maken.

Specifiek voor dit project ben ik op zoek naar een koppel (enkel nog één MV-koppel 18-30jaar). Graag mensen met weinig lichamelijke schroom. Beeld dient als centraal paneel voor de tweede triptiek. Erotisch naakt.

Project 2: T1 – triptiek van het leven (werktitel)

Geïnteresseerd om te fungeren als model? Lees dan de tekst hieronder en laat van je horen!

Binnen het idee van een triptiekentrilogie (waarvan de eerste nu te volgen is op de blog) ben ik voor een volgende triptiek op zoek naar iemand die wil poseren tijdens de borstvoeding. Het gaat over een niet-naakt-project. De symboliek van het leven en het verzorgen staat centraal.

De tekening wordt vermoedelijk het centrale paneel van de “triptiek van het leven”.

Verwachtingen zijn er niet echt. Evenmin kan deze pose als “klassiek poseren” worden aanzien. De natuur gaat zijn gang en daar wordt een beeld bij gemaakt. De baby zal wel zelf bepalen hoe de sessie zal verlopen 🙂

Geïnteresseerd?

In het algemeen blijf ik zoeken naar mensen die willen poseren, expressief zijn en zich kunnen inleven in de (soms controversiële) onderwerpen. Onderwerpen en invulling wordt steeds in overleg bepaald. Als model krijg je dus mee (echte) inspraak in de pose die uiteindelijk een tekening zal worden. Om praktische en organisatorische redenen werk ik het liefst met mensen die in Gent (of in de buurt van…) wonen, op kot zitten of die zich gemakkelijk naar Gent kunnen verplaatsen (en dat ook gewoon zijn).

Principieel ben ik niet op zoek naar “fotomodellen” of modebeelden. Ik werk het liefst met gewone mensen die je elke dag op straat tegenkomt. Modellen onder 18 jaar kunnen zich ook aanbieden maar kunnen zich enkel poseren voor niet-naakte opdrachten en in het bijzijn van minstens één ouder. Lengte speelt geen enkele rol, de lichaamsverhoudingen en de souplesse waarmee je beweegt des te meer.

Ik waardeer elke reactie die binnenkomt en, tenzij ik het echt echt over het hoofd heb gezien, krijgt iedereen een antwoord. Weet wel dat een sessie en tekening maken heel wat tijd vraagt en ik daarom ook wel kritisch kan zijn bij het selecteren van mensen.

Laat van je horen, stuur me een mail via max.vanhemel@gmail.com

Vergoeding

Ik voorzie altijd een financiële bijdrage van 20euro/uur (niet-naakt: 10 a 15euro/uur afhankelijk van de complexiteit van de opdracht) met een minimum van 40euro (niet-naakt: 25euro) (geen TFCD of andere grijze overeenkomsten, correcte betaling op het einde van de opdracht).

Als model krijg je ook altijd ter herinnering een schijfje mee met de shoot. De sessie kan een springplank zijn om verdere shoots te doen of om een eerste ervaring op te doen. Bij voorkeur kan je je vrijmaken op een weeknamiddag. Voor alle duidelijkheid: als model krijg je geen tekening na de sessie.

trefwoorden: bijverdienste, model, kunstmodel, naaktmodel, tekening, Adam, Eva, Lilith, ros, blond, roest, sproeten, fotoshoot, photoshoot, hoog blond, kunstmodel, student, koppel, potlood, zwanger, zwangerschap, borstvoeding, Dorian Gray, spiegel, Wonderland

Advertenties