Bestel jouw tekening vandaag!

Een tekening gezien die je graag in jouw huis ziet hangen? Wil je graag een portret bestellen?

Dat kan!

De afhandeling verloopt snel en eenvoudig. En het kan 100% digitaal. Woon je binnen een straal van 20km rond Gent, dan kunnen we ook de inlijsting verzorgen.

Hoe verloopt het precies?

1. Wil je een bestaande tekening kopen? Stuur dan een mailtje met jouw contactgegevens naar max.vanhemel@gmail.com Ik neem zo snel mogelijk contact met je op voor verdere afhandeling.

2. Bij bestelling wordt een voorschot van 30% gevraagd.

3. De voorwaarden rond de verkoop worden helder afgesproken. Indien nodig kan een werk met/zonder lijst worden afgeleverd. Werken die voor de verkoop voorzien zijn van een lijst op maat worden met lijst verkocht.

4A. Aflevering aan huis (indien binnen een straal van 20km rond Gent. Saldo van het bedrag wordt betaald bij levering. 4B. Voor grotere afstanden verloopt de verzending in een stevige buis via BPost met een track & trace nummer. Hiervoor kan een kleine bijkomende kost worden aangerekend afhankelijk van de verzending. Afhalen is ook altijd mogelijk.

5. Problemen, vragen,…achteraf? Geen zorgen, zowel voor het werk als voor de inlijsting kan je altijd contact opnemen.

noot: Volledig virtuele afhandeling is enkel mogelijk voor niet ingelijste werken. Deze worden in een stevige buis via BPost met een track & trace nummer verstuurd. Er wordt desgevallend bij verzending wel 100% van het bestelbedrag opgevraagd.