Bestel jouw tekening vandaag!

Een tekening gezien die je graag in jouw huis ziet hangen? Wil je graag een portret bestellen?

Dat kan!

De afhandeling verloopt snel en eenvoudig. En het kan 100% digitaal. Woon je binnen een straal van 20km rond Gent, dan kunnen we ook de inlijsting verzorgen.

Hoe verloopt het precies?

1A. Wil je een bestaande tekening kopen? Stuur dan een mailtje met jouw contactgegevens naar max.vanhemel@gmail.com Ik neem zo snel mogelijk contact met je op voor verdere afhandeling.
1B. Wil je graag een opdracht bestellen? Stuur dan jouw contactgegevens + de foto die je getekend wil zien + optioneel nog een aantal andere foto’s (hoe meer foto’s, hoe beter ik zicht krijg op de persoon) naar max.vanhemel@gmail.com. Ook voor portretten neem ik zo snel mogelijk contact op.

2. Bij bestelling wordt een voorschot van 30% gevraagd.

3. De opdracht wordt gemaakt. Via een beveiligde webpagina kan je regelmatig tussenstappen zien van de vorderingen. Per tussenstap kan ook telkens feedback worden gegeven.

4A. Aflevering aan huis (indien binnen een straal van 20km rond Gent. Saldo van het bedrag wordt betaald bij levering. 4B. Voor grotere afstanden verloopt de verzending in een stevige buis via BPost met een track & trace nummer. Hiervoor kan een kleine bijkomende kost worden aangerekend afhankelijk van de verzending.

5. Problemen, vragen,…achteraf? Geen probleem, zowel voor het werk als voor de inlijsting kan je altijd contact opnemen.

noot: Volledig virtuele afhandeling is enkel mogelijk voor niet ingelijste werken. Deze worden in een stevige buis via BPost met een track & trace nummer verstuurd. Er wordt desgevallend bij verzending wel 100% van het bestelbedrag opgevraagd.