Ambtenaren en werklozen

De N-VA mag voor mijn part nog lang kakken op het feit dat er teveel ambtenaren zijn. Laten we besparen! Ik stel enkele interessante tips voor:

* vanaf vandaag worden alle postbodes ontslagen. De loketbedienden werken voortaan in shifts tussen 6u en 22u. U gaat gewoonweg zelf uw post ophalen in het kantoor.

* vuilnis al van’t zelfste. We ontslaan de vuilnismannen, verkopen alle vuilniswagens en iedereen brengt zijn huisvuil gewoonweg naar het containerpark.

* stoep ruimen bij sneeuw, gras afdoen in het park, bomen snoeien,…Laten we het allemaal zelf doen. Wie met zijn deur op een park uitkijkt, tjah, da’s wel balen natuurlijk…Pech voor de mensen van C.De Kerckhovelaan of Rooseveltlaan. Ze zullen hun werk hebben…

* sociale begeleiders zijn eigenlijk ook overbodig als we er eens goed over nadenken. Waarom? Als ge in ne rolstoel zit of aan de drugs, daar heeft toch niemand last van? Dus schrappen die handel!

* Onderwijs da’s bijlange niet nodig. Wie het boek van Bart De Zwever heeft gelezen kent zijn geschiedenis…

En o ja, naast het 1.000.000 ambtenaren die nu op zijn minst werken voor uw belastingsgeld, zijn er “maar” een paar honderduizend werklozen die niet werken voor uw belastingsgeld. Minder ambtenaren zou wel eens een inversie van cijfers kunnen geven. Dus toch misschien eerst de werklozen aanpakken?

Het is leuk leven met N-VA…

130112_alkmaar-480x360

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.