Modellen gezocht

Gezocht

Lopende projecten:

  • Omwille van de coronaregels is het momenteel niet mogelijk om op mijn adres poseersessies te organiseren. Wie zelf een locatie heeft (binnen of buiten) mag dat zeker laten weten.
  • Je mag je wel je wel kandidaat stellen als model. Voor losse tekeningen zoek momenteel modellen met A en B-cupmaat en ook 1 Gents model met een commercieel gezicht.
  • Project: Poseer in de stijl van begin 1900: Toulouse-Lautrec, Egon Schiele of zelfs Gustav Klimt en we maken er een hedendaagse versie van

louis_treserras

Voor de modellen zijn er geen specifieke leeftijdsgrenzen bepaald, voor erotische beelden worden enkel modellen ouder dan 18 jaar uitgenodigd. Dit sluit echter een selectie niet uit.

Geïnteresseerd?

Om praktische en organisatorische redenen werk ik het liefst met mensen die in Gent (of in de buurt van…) wonen, op kot zitten of die zich gemakkelijk naar Gent kunnen verplaatsen (en dat ook gewoon zijn). Bij voorkeur kan je poseren op woensdagvoormiddag (geen must, wel een voorkeur).

Ik waardeer elke reactie die binnenkomt en, tenzij ik het echt echt over het hoofd heb gezien, krijgt iedereen een antwoord. Weet wel dat een sessie en tekening maken heel wat tijd vraagt en ik daarom ook wel kritisch kan zijn bij het selecteren van mensen.

(herhaling) Ik zoek geen solo mannelijke modellen meer. Mijn bestand is groot genoeg en het aanbod is erg beperkt.

Laat van je horen, stuur me een mail met motivatie en een paar foto’s van jezelf naar max.vanhemel@gmail.com

Vergoeding

Ik voorzie altijd een financiële bijdrage van 20euro/uur (niet-naakt: 10 a 15euro/uur afhankelijk van de complexiteit van de opdracht) met een minimum van 40euro (niet-naakt: 25euro) (geen TFCD of andere grijze overeenkomsten, correcte betaling op het einde van de opdracht).

Je kan je vrijmaken op een weeknamiddag, bij voorkeur op woensdag. Voor alle duidelijkheid: als model krijg je geen tekening na de sessie.

trefwoorden: #bijverdienste, #model, #kunstmodel, #naaktmodel, #tekening, #Adam, #Eva, #Lilith, #ros, #blond, #roest, #sproeten, #fotoshoot, #photoshoot, #hoog blond, #kunstmodel, #student, #koppel, #potlood, Wonderland, 360