Modellen gezocht

Gezocht

Ik zoek nog modellen die interesse hebben:

  • Voor een nieuw project waarmee ik loopt over herfst-winter 2021 zoek ik modellen. Het gaat om zowel naakten als niet-naakte poses. Het project is de uitloper van het eerder aangekondigde Toulouse-Lautrec-project en zal nu verder worden uitgewerkt als een volwaardig project. Hieronder nog de omschrijving van het Toulouse-Lautrec-project. De volledige tekst rond het project volgt weldra.
  • Ga naar het project Toulouse-Lautrec

louis_treserras

Voor de modellen zijn er geen specifieke leeftijdsgrenzen bepaald, voor erotische beelden worden enkel modellen ouder dan 18 jaar uitgenodigd. Dit sluit echter een selectie niet uit.

Geïnteresseerd?

In het algemeen blijf ik zoeken naar mensen die willen poseren, expressief zijn en zich kunnen inleven in de (soms controversiële) onderwerpen. Onderwerpen en invulling wordt steeds in overleg bepaald. Als model krijg je dus mee (echte) inspraak in de pose die uiteindelijk een tekening zal worden. Om praktische en organisatorische redenen werk ik het liefst met mensen die in Gent (of in de buurt van…) wonen, op kot zitten of die zich gemakkelijk naar Gent kunnen verplaatsen (en dat ook gewoon zijn). Bij voorkeur kan je poseren op woensdagvoormiddag.

Principieel ben ik niet op zoek naar “fotomodellen” of modebeelden. Ik werk het liefst met gewone mensen die je elke dag op straat tegenkomt. Ervaring hoeft niet. Modellen onder 18 jaar kunnen zich ook aanbieden maar kunnen zich enkel poseren voor niet-naakte opdrachten en in het bijzijn van minstens één ouder. Lichaamsmaten spelen geen enkele rol, de lichaamsverhoudingen en de souplesse, expressie waarmee je beweegt des te meer.

Ik waardeer elke reactie die binnenkomt en, tenzij ik het echt echt over het hoofd heb gezien, krijgt iedereen een antwoord. Weet wel dat een sessie en tekening maken heel wat tijd vraagt en ik daarom ook wel kritisch kan zijn bij het selecteren van mensen.

(herhaling) Ik zoek geen solo mannelijke modellen meer. Mijn bestand is groot genoeg en het aanbod is erg beperkt.

Laat van je horen, stuur me een mail via max.vanhemel@gmail.com

Vergoeding

Ik voorzie altijd een financiële bijdrage van 20euro/uur (niet-naakt: 10 a 15euro/uur afhankelijk van de complexiteit van de opdracht) met een minimum van 40euro (niet-naakt: 25euro) (geen TFCD of andere grijze overeenkomsten, correcte betaling op het einde van de opdracht).

Als model krijg je ook altijd ter herinnering een schijfje mee met de shoot. De sessie kan een springplank zijn om verdere shoots te doen of om een eerste ervaring op te doen. Bij voorkeur kan je je vrijmaken op een weeknamiddag. Voor alle duidelijkheid: als model krijg je geen tekening na de sessie.

trefwoorden: #bijverdienste, #model, #kunstmodel, #naaktmodel, #tekening, #Adam, #Eva, #Lilith, #ros, #blond, #roest, #sproeten, #fotoshoot, #photoshoot, #hoog blond, #kunstmodel, #student, #koppel, #potlood, Wonderland, 360